Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgatta Yangin : Manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan Kalemler Mahallesi ... _ Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi.

Manavgatta Yangin : Manavgat'ta yangın nedeniyle boşaltılan Kalemler Mahallesi ... _ Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi.. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedi; Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti.

Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı.

MANAVGAT'TA 2 AYRI YERDE YANGIN - Manavgat Haber - Antalya ...
MANAVGAT'TA 2 AYRI YERDE YANGIN - Manavgat Haber - Antalya ... from www.haberci07.com
Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın! 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021.

Jul 28, 2021 · haber strateji;

Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın! Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın!

2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede.

Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını/ Ek fotoğraflar ...
Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını/ Ek fotoğraflar ... from sonsoz.com.tr
Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8. 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedi; Havadan ve karadan müdahale sürüyor. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler

Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor.

Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 2.935 görüntüleme 28 temmuz 2021. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket! Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Manavgatta yangın ile ilgili 2 haber listeleniyor. Jul 28, 2021 · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Olay yerine ulaşan tarım ve orman bakanı bekir. Jul 28, 2021 · haber strateji; 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler

Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Manavgat'ta çıkan yangın şehir merkezine ulaştı ...
Manavgat'ta çıkan yangın şehir merkezine ulaştı ... from www.haberport.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı manavgat'taki söndürme çalışmalarında 2 uçak, 8. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler Havadan ve karadan müdahale sürüyor. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Olay yerine ulaşan tarım ve orman bakanı bekir. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın!

4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler

Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Jul 28, 2021 · manavgatta büyük yangın;manavgat kaymakamı mustafa yiğit trafikte yoğunluk oluşturmamak amacıyla manavgat'a seyahat edilmemesini belitti. Jul 28, 2021 · haber strateji; Jul 28, 2021 · manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. İlçenin kalemler mahallesi azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Yangin 12.00 sularinda başladi yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de destek veriyor. Jul 28, 2021 · manavgat'ta büyük yangın! Havadan ve karadan müdahale sürüyor. 1 day ago · antalya manavgat'taki yangın devam ederken ekiplerin müdahalesi sürüyor! Manavgatta yangın son dakika manavgatta yangın haberleri ve manavgatta yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Jul 29, 2021 · 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket!